Belföld

ProLogis – L’Oreal megállapodás Kínában és Lengyelországban

A ProLogis kiterjeszti globális együttműködését a L’Oreal-lal

A ProLogis újabb megállapodást kötött a világ egyik vezető kozmetikai cégével, a franciaországi központú L’Oreal-lal, összesen 30615 négyzetméter disztribúciós területről. A megállapodás tárgya egyrészt egy személyre szabott (built-to-suite) disztribúciós létesítmény fejlesztése Suzhou-ban, Kínában, másrészt 14536 négyzetméter disztribúciós terület hosszú távú bérlése a Varsó melletti ProLogis Park Blonie-ban.

A megállapodás szerint a L’Oreal Kína 16079 négyzetméteres területet bérel a ProLogis Park Suzhou-ban, amely 60 kilométerre Sanghaitól, Suzhou város keleti részén, a Suzhou Ipari Parkban található. A ProLogis Park Suzhou exkluzív fejlesztési jogokkal bír a disztribúciós létesítmények fejlesztésének területén a 260 négyzetkilométeres Suzhou Ipari Parkban, amely a kínai és a szingapúri kormány közös fejlesztése, Kína egyik leggyorsabban fejlődő ipari körzetében. A ProLogis Park Suzhou bérlői többek között a UPS, a Nokia, a Samsung és az Adidas is. A tervek szerint a L’Oreal számára készülő disztribúciós létesítmény 2005 negyedik negyedévében kerül átadásra.

A L’Oreal Lengyelország hetven százalékkal, 14536 négyzetméterre terjeszti ki az általa bérelt terület méretét a ProLogis Park Blonie-ben, amely huszonöt kilométerre helyezkedik el Varsó üzleti negyedétől. A park elhelyezkedése és a közvetlen közelében lévő fő autóutak megkönnyítik a disztribúciós tevékenységet Varsó területén és egész Lengyelországban. További ProLogis ügyfelek a parkban a Bertelsmann, az Antalis, a Wincanton és a WSiP.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik