Belföld

Négyesfogathajtó Világbajnokság, – 70.000 ember lesz offline, 20.000 már volt online

Augusztus 4-8. között kerül megrendezésre, Kecskeméten a XVII. Négyesfogathajtó Világbajnokság. A szervezők 70.000 hazai és külföldi látogatót várnak, amire nagy esélyük van, mivel a rendezvény honlapját már eddig is közel 20.000-en keresték fel.

A versenyen 18 ország 54 hajtója indul, köztük házigazdaként kilenc magyar versenyző, illetve hat korábbi világbajnok. A mezőny rendkívül erősnek ígérkezik, ezzel együtt a magyarok legjobbjai koránt sem tartoznak az esélytelenek közé. Ezt támasztja alá, hogy a nagy presztízsű, hagyományos aacheni viadalon, két és fél hete Dobrovitz József egyéniben harmadik lett, míg a Dobrovitz, Lázár Zoltán, Kecskeméti László összeállítású csapat győzött.

Amíg a versenyzők felkészülnek a megmérettetésre, az érdeklődők a rendezvény honlapján kerülhetnek közelebbi ismertségbe mind velük, mind pedig az eseménynek otthont adó várossal, sőt, a honlap fórumán keresztül, akár egymással is. A rutinosabbak persze már hónapokkal ezelőtt feliratkoztak az online hírlevélre, így első kézből értesülhetnek a fejleményekről.

Érdemes ellátogatni ide, www.kecskemet2004.hu, mivel a teljesen laikusok számára is számos hasznos információt tartalmaz, így a verseny megtekintésére már „félprofiként” lehet kilátogatni, ha az ember előzetesen elolvassa a fogathajtás történetéről, a korábbi magyar eredményekről, a pálya beosztásáról, az egyes versenynapokról szóló szakmai ismertetőket.

Ha másért nem, a verseny programjainak átfésüléséért mindenképpen érdemes ellátogatni a honlapra: http://www.kecskemet2004.hu/program1.html

A Négyesfogathajtó Világbajnokság hivatalos honlapjának készítője a Trinety – www.trinety.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik