Foci

Bernd Storck a Dortmund vezetőedzőjeként?

Pocsék szezonja van a Borussia Dortmundnak, a bajnokságban még csak-csak elvergődnek, a Bajnokok Ligájában viszont öt mérkőzésből egyet sem nyertek meg a sárgamezesek. Nem csoda, ha nem csak inog, már billeg is a kispad Peter Bosz vezetőedző alatt, a német sajtó pedig már arról cikkez, ki veheti át a helyét?

Ami azonban igazán meglepő, hogy a magyar válogatott korábbi vezetőedzője, Bernd Storck is jelölt lehet a pozícióra. A Ruhr Nachrichten beszámolója számba veszi a jelölteket: a fő kiszemelt állítólag Hannes Wolf, a Stuttgart edzője, illetve – mint mindig, ha német csapat keres trénert – Julian Nagelsmann, a Hoffenheim csodaedzője.

Mivel a fenti két szakember kirobbanthatatlannak tűnik a csapatából, átmeneti megoldások között jött szóba, hogy Storckot nevezik ki a BVB-nél, sőt Andy Möller másodedző is vele tartana, aki nem mellesleg legendás dortmundi játékosmúlttal is rendelkezik.

A beszámoló szerint szombaton a hatodik Leverkusen otthonába látogatnak a sárga-feketék és amennyiben kikap a csapat, Boszt elbocsátják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik