Foci

Del Piero is felállva tapsolta volna Insigne csodálatos gólját – videó

Élet-halál meccset vívott a BL 5. fordulójában a Napoli, amely a Sahtart fogadta, és csak akkor maradhatott versenyben a második helyért, ha legyőzi az ukránokat. Az első félidőben mindkét oldalon akadtak helyzetek, mégis gól nélkül pörgött le, aztán a másodikban Lorenzo Insigne tett róla, hogy a Napoli elmozduljon a nulláról, két védőt is kicselezett a bal oldalon, majd gyönyörűen csavart a bal felsőbe.

A Gazzetta dello Sport újságíróját Alessandro Del Pieróra, a Juventus korábbi klasszisára emlékeztette a gól, amely a keddi játéknap legszebbje volt, a Twitteren pedig a szurkolók nagy része azon bosszankodott, hogy az olaszok vb-pótselejtezőjén Insigne mindössze negyedórát kapott az azóta lemondott szövetségi kapitánytól, Gian Piero Venturától, holott ilyen dolgokra képes.

A Napoli végül 3-0-ra győzött, a hajrában Piotr Zielinski és Dries Mertens is betalált, így egymás elleni összevetésben az olaszok már jobbak, mint a Sahtar, de ha az utolsó körben a donyeckiek fognak egy pontot otthon a már továbbjutott Manchester City ellen, akkor ők lépnek a legjobb 16 közé.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik