Szórakozás

Hujber Ferenc szerint minden nő takarodjon el, akinek nem tetszik, ha megkérdezi: Dugsz velem?

A jelenleg Kanadában élő színész újabb botrányos posztot osztott meg közösségi oldalán. Hujber Ferenc elmondta, hogy gyakran jelölik be ismeretlen nők, akiknek mindig ugyanazt a “tesztkérdést” teszi fel. A szexuális felhívás azonban nem szokott osztatlan sikert aratni, így azt követően csúnya szóváltások kezdődnek.

Hujber Ferenc: Nálam minden nőnek kötelező mással is szexelni
A színésznek ez az elvárása a partnere felé.

Hujber ezek után kijelentette, hogy mindenki eltakarodhat az oldaláról, akinek baja van ezzel, és hogy megkoronázza az egész történetet, közölte, hogy a fent említett nőkre csak féregként tud tekinteni.

Ha még egyszer valaki bejelöl majd miután megkapja a TESZTKÉRDÉST: “Dugsz velem?” után jönnek a kutyázó kommentek meg rám üzen anyád(!!!): kiposztollak a gecibe az üzeneteiddel együtt!ANYÁDDAL EGYÜTT! És akkor az én kis csapatom darabokra szed… Még egyszer utoljára: Ez egy felnőtt oldal!!! DURVÁN SZEXUÁLIS ÉS BRUTÁLISAN ŐSZINTE BESZÉDDEL!!!+!!!+!!! Mindenki eltakarodik akinek ez nem tetszik!!! Töröl-tilt kombót javaslom minden ilyen féregnek mert nőnek nem nevezném őket semmiképp… UTOLJÁRA SZÓLTAM!

– írta Hujber.

Kiemelt kép: MTI/Kovács Attila

Ajánlott videó

Olvasói sztorik