Belföld

Kerényi: Közös megegyezés alapján történő valami volt két felnőtt ember között

Mint arról korábban beszámoltunk, kedden kirúgta Kerényi Miklós Gábort az Operettszínház, miután többen is azzal vádolják, hogy molesztálta őket az intézmény volt vezetője.

Hétfőn este az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arccal és névvel vállalta Maros Ákos egykori színész-táncos és televíziós műsorvezető, hogy Kerényi 23 évvel ezelőtt lehúzatta vele a nadrágját és elfenekelte őt vállfával.

A rendező kedden az ATV megkeresésére úgy nyilatkozott, vádlója egy szimpatikus fiatal táncos volt, de homályosan emlékszik az eseményekre, mert 23 év nagy idő.

Nagyon furcsa, hogy ő 23 év után jelentkezik egy ilyen történettel. Amit elmond, annak van alapja, de az én emlékezetem szerint nem pontosan így történt, és nem pontosan ez történt. De ez tulajdonképpen mindegy, mert ez csak egy vita lenne. A tény, amit ő alapvetően elismer, az arról szól, hogy ez egy közös megegyezés alapján történő valami volt két felnőtt ember között. Tulajdonképpen neki ezt bármikor joga lett volna abbahagyni, amit abba is hagyott, az ő saját elmondása szerint

– mondta telefonon a csatornának.

Kerényi hangsúlyozta, hogy Maros Ákos sem minősítette az esetet szexuális zaklatásnak, mert semmilyen szempontból nem is volt az. Szerinte senkivel szemben nem követett el erőszakot.

De ha valaki úgy érzi, hogy megbántottam, lelki sebet okoztam neki, ebben az esetben bocsánatot kérek tőle

– közölte.

Azt is kijelentette, hogy nem emlékszik arra, amiről Czapáry Veronika beszélt a 13 éves kiskorú kapcsán. Kíváncsi, hogy ki az, és mi történt, és szeretne az illetővel szemtől szemben leülni.

Kiemelt kép: MTI/Kallos Bea

Ajánlott videó

Olvasói sztorik