Kultúra

Ismerd meg a Setét Torony hősét és gonoszát

Látványos videókat kapott az adaptáció, amelyből Idris Elba és Matthew McConaughey figurája is bemutatkozik.

Az Ezüst Medvével kitüntetett és BAFTA-díjra is jelölt Nikolaj Arcel rendezésében készül a The Dark Tower című fantasy akció- és kalandfilm, amely Stephen King regényciklusát: A Setét Tornyot fogja feldolgozni.

Elképesztő látványorgia a Setét Torony előzetese
Megérkezett a Stephen King regénysorozatán alapuló mozi trailere, amelyben a fegyverforgató hőst alakító Idris Elba viszi a prímet.

A májusi első előzetese alapján irgalmatlanul látványos produkcióhoz most három klassz videó érkezett, amelyek úgy lepleznek le új pillanatokat a filmből, hogy közben a főszereplőkre koncentrálnak.

A Setét Torony – “Lovag” videó:

A Setét Torony – “Fekete Ruhás Férfi” videó:

A Setét Torony – “Föld” videó:

A népszerű King-könyveket némi módosításokkal feldolgozó A Setét Torony hőse az Idris Elba által megformált Roland Deschain nevű revolverzsonglőr harcos lesz, aki a valamennyi létező és lehetséges világ középpontját jelentő tornyot védelmezi a Walter O’Dim nevű fekete ruhás férfitól (Matthew McConaughey). Utóbbi gyakorlatilag maga a megtestesült gonosz. Az adaptációban a Golden Globe-nyertes Elba és a szintén Arany Glóbusszal, illetve Oscar-díjjal kitüntetett McConaughey mellett Katheryn Winnick, Dennis Haysbert, Abbey Lee, Jackie Earle Haley és Fran Kranz alakítják a mellékszereplőket.

A Setét Torony egy nappal az amerikai bemutató előtt: július 27-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik