Foci

Értékelhetetlen volt Ödegaard legutóbbi meccse

Martin Ødegaard (martin odegaard, )
Martin Ødegaard (martin odegaard, )

A nagy reményekkel várt norvégi tininek egyelőre nehezen megy a madridi beilleszkedés.

Martin Ödegaardot 3,4 millió euróért szerződtette a Real Madrid labdarúgócsapat és 16 éves kora ellenére már most 80 ezer eurót keres hetente a zuhanyhíradó szerint. Eddig egyelőre nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, a legutóbb arról szóltak a hírek, hogy Zinedine Zidane, a Real Madrid Castilla trénere kitette őt a csapatból, mert nem volt hajlandó a társaival edzeni, ő Cristiano Ronaldóékkal akart tréningezni.


Fotó: Europress Fotóügynökség

A hétvégén aztán kezdőként 65 percet a pályán töltött a Tudelano elleni bajnokin, ám a világot ezúttal sem sikerült megváltani. Sőt, a spanyol As meccs utáni értékelésében nullás osztályzatot adott neki a háromból. Rajta kívül csak egy játékossal esett még meg ez a csúfság a mezőnyben.

„Ez történt: nem vállalt akkora kockázatot, mint szokott, így nem is tudta befolyásolni a játékot. Az első félidőben volt három-négy eladott labdája is. Persze tőle több látványos megoldást várnának az emberek, de szerintem nem volt rosszabb, mint mások, így én adtam volna neki a háromból egy pontot” – mondta az Eurosport munkatársa, Thore Haugstad, aki kint volt a meccsen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik