Sport

BomberPaul egymillió forintot nyert a PokerStarson

huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)
huszezer-forint(960x640)(2).jpg (forint, pénz, húszezer)

A magyar kistétes játékos, BomberPaul az ötödik helyen végzett a PokerStars versenysorozatán, a MicroMillions 68-as eseményén, 4 ezer dollárt, nagyjából egymillió forintot nyert.

Csütörtökön este rajtolt el a PokerStars MicroMillions 4 nevű versenysorozatának 2.2 dolláros Hold’em versenye. A fináléba bejutott egy magyar zsugás is, „BomberPaul” végül az ötödik helyet szerezte meg, ami 4 ezer dollárt hozott neki a konyhára – írja a Poker.hu.

Több mint 27 ezer játékos nevezett a 2.20 dollár nevezési díjú Hold’em versenyre a PokerStarson. A szervező terem 10 ezer dollárt garantált, ezt több mint ötszörösen lépték túl, és végül 54 ezer dollár nyereményalapot oszthatott szét a PokerStars.

Az elképesztő nagy mezőnyben döntőbe jutott egy magyar zsugás is, „BomberPaul” a harmadik helyről vághatott neki a kilencfős finálénak.

Szerencsére hamar sikerült dupláznia, amivel az élre állt, a szingapúri „Fangwui” A-6 kombinációja ellen nyert tízespárral. Sőt nem sokkal később ő ejtette ki a döntő első játékosát is, a lett „marcisbroks”-ot, aki rendkívül pechesen királypárt kapott „BomberPaul” ászpárja ellen.

Ezt követte egy dupla kiesés, amiből ismét a magyar zsugás jött ki a legjobban, így hat főnél már hatalmas chipleader volt. Ekkor a versenyben lévő játékosok az alku mellett döntöttek, „BomberPaul” ennek értelmében a legtöbb pénzt kapta meg, 4 093 dollárt nyert.

A győztesnek félretettek tovább kiétszáz dollárt, amit viszont már nem sikerült megszereznie. „Fangwui” revánsot vett rajta, aki kiejtette a magyar srácot az ötödik helyen, ő maga pedig a győzelemig menetelt. A szingapúri 3 215 dollárral lett gazdagabb.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik