Sport

Mickey Petersen az EPT Koppenhága bajnoka

A dán online tornaspecialista Mickey Petersen szerezte meg az EPT Koppenhága bajnoki címét.

A nyolcfős finálét rendezték a PokerStars European Poker Tour Koppenhága főversenyén, amely végül a dán Team PokerStars Online Profi Mickey „mementmori” Petersen győzelmével ért véget – írja a Poker.hu.

A legnagyobb esélyesként a norvég Aage Ravn számított, aki meglehetősen tetemes előnnyel rendelkezett a második Bjarke Hansen előtt.

Rajtuk kívül ott volt még a fináléban az amerikai Steve O’Dwyer, aki remek eredményekkel rendelkezik az elmúlt másfél évből, de nem lehetett leírni a PokerStars kötelékében álló Mickey Petersen és Pierre Neuville-t sem.

A végig kiélezett csatában pillanatnyi szerencse, jobb lapjárás és egy-két hajszálnyival jobb meghozott döntés számított csak.

A legjobban a két PokerStars játékos jött ki a titánok csatájából, végül ők ketten játszhatták a párbajt. Közel egyenlő állásból kezdtek, majd Petersen meglépett ellenfelétől. Neuville azonban nem adta fel, és fordítani tudott, de még ezután is volt csavar, ugyanis Petersen visszavette a vezetést.

Végül az utolsó partiban Petersen A-5-el adta meg Neuville A-4-re mondott allinjét, az asztalra a 6-J-K-3-5 lapokat tette ki az osztó, ami Petersen győzelmét jelentette. A fiatal dán online tornaspecialista első nagy élő tornagyőzelmét aratta, amivel 2515 000 dán koronát nyert.

Az EPT Koppenhága végeredménye:
1. hely: Mickey Petersen – 2 515 000 DKK
2. hely: Pierre Neuville – 1 600 000 DKK
3. hely: Bjarke Hansen – 1 000 000 DKK
4. hely: Aage Ravn – 740 000 DKK
5. hely: Jacob Rasmussen – 490 000 DKK
6. hely: Niels van Alphen – 390 000 DKK
7. hely: Steve O’Dwyer – 290 000 DKK
8. hely: Spencer Hudson – 191 400 DKK

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik