Közélet

Agyonlőtte a várandós betörőt egy nyolcvan éves férfi

Fegyvertelen volt és könyörgött az életéért a nő, de nem hatotta meg idős férfit.

Kétszer lőtte hátba a 28 éves Andrea Millert a 80 éves Tom Greer, miután a nő egy 26 éves férfi, Gus Adams társaságában betört az idős férfi Long Beach-i házába – írja a Mirror.

Geer meglepte az éjszaka közepén a házban kutakodó párt, mire ők a férfire vetették magukat. Azt hitték, már sikerült ártalmatlanná tenniük, de Geer fegyvert rántott és lőtt. A betörőpár menekülni kezdett, Andrea Miller könyörgött Geernek, hogy ne lőjön, mert várandós.

 Greer az NBC Los Angeles híradójában

„Még jó hogy halott, kétszer lőttem meg” – válaszolta a férfi az NBC riporterének, amikor az megkérdezte tőle, hogy tudja-e, hogy a nő meghalt, majd így folytatta: „Azt mondta ne lőj le, ne lőj le, terhes vagyok, gyermeket várok. De én akkor is lelőttem. A nő nem volt olyan gyors, mint a férfi, úgyhogy kétszer hátba lőttem. Remélem a férfi egy életre megtanulta leckét.”

Geer annak ellenére önvédelemként értékeli történteket, hogy egy menekülő, fegyvertelen embert lőtt le. A rendőrség adott ki információt az ügyben folytatott, még zajló nyomozásról, így nem tudni bíróság elé állítják-e majd a 80 éves férfit.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik