Belföld

Tanárával csalta meg a 15 éves lány a fiút, aki a Facebookkal állt bosszút

A szerelmes kamasz feltöltötte közös szexvideójukat.

A Blikk szerint egy salgótarjáni középiskolában tanul a két 15 éves diák. A fiú megtudta, hogy kedvese az iskola egyik tanárával – aki bőven a lány apja lehetne – bensőséges viszonyba került. Dühében feltöltötte a videót a Facebookra. Az egész iskola végignézte, lájkolta, a lány majd elsüllyedt szégyenében – mondta a fiatalok egyik ismerőse, aki szerint az ügyben a lány szülei feljelentést tettek.

A megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletén még nem találták az ügyet, de azt mondták, lehet, hogy még feldolgozás alatt áll a feljelentés, ezért nem szerepel náluk a rendszerben. Az már kiderült, ki a csábító tanár, de az iskola vezetősége még a hivatalos állásfoglalásra vár, nem akarja alaptalanul meghurcolni a férfit.

A videót már eltávolították, és a fegyelmi vizsgálat után, megbüntették az azt az internetre feltöltő diákot. A Blikk által megkérdezett ügyvéd szerint a mostani ügyben “tiltott pornográf felvétel készítése lehet a büntetőeljárás tárgya, amit akár szabadságvesztéssel is büntethetnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik