Szórakozás

Lagzi Lajcsi ünnepi üzenetet küldött a börtönből

A zenész már több mint három hónapja előzetes letartóztatásban ül és habár családjával nagyon bíztak abban, hogy az ünnepeket már otthon töltheti, ügyvédei kérelmeit sorra utasította el a bíróság. Egy kis engedményt mégis kapott Galambos Lajos. Gyerekei ugyan kimerítették már a havi láthatási időkeretet, a két ünnep között mégis meglátogathatják édesapjukat a börtönben.

“Jóváhagyták azt a rendkívü­li kérelmet, amely alapján az ügyfelem a két ünnep között ismét fogadhatja a gyermekeit. Ez mindenképpen erőt ad neki” – árulta el a Borsnak dr. Fröhlich Krisztián.

Eközben Lajcsit már a börtönőrök is vigasztalják nehezebb napjain, a zenész pedig próbál erős maradni. Védőjén keresztül még egy bölcs üzenetet is küldött: “Az élet hosszabb, mint egy karácsony! Azt kívánom, hogy mindenkinek legyen békés és áldott az ünnepe! Szóljon a szeretetről és azok megbecsüléséről, akikkel együtt tölthetik ezeket a napokat. Én életem legnagyobb szemléletváltásán vagyok túl, ami a kapcsolataimat illeti. De sok biztatást kapok a zárt börtönajtók mögött is, a hangok ugyanis ezen is áthallatszanak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik