Best

Pályája során számtalan színházban megfordult, az Örkényben viszont soha. Most azonban ott próbál egy történelmi darabban. Ennek kapcsán gyakran gondol vissza a múltra, a háborúra, a forradalomra, a szüleire.
Még csak 27 éves, de már olyan múlt és élettapasztalat van mögötte, amire nem biztos, hogy vágyott. Szerencsére szép színházi munkái vannak, gyerekkori szerelmével pedig tíz éve vannak együtt, ám édesapja, Bajor Imre elvesztését máig képtelen feldolgozni.
Ötvenéves, no nem a zenész, „csak” a pályafutása. Ő maga nemsokára betölti a 68. évét, de az új szerelem láthatóan megfiatalította. Az évforduló kapcsán rengeteg emléket, élményt idéz fel.
Jó ideje eltűnt a televízió képernyőjéről, de a mai napig felismerik, megszólítják. Vajon mi minden történt Ágival az elmúlt években? Hol van? Mit csinál? Hogyan él?
A Kossuth-díjas színésznőnek szerencsés természete van, mert minden rosszban megtalálja a jót, igyekszik csak a szépre gondolni, emlékezni. Így van ez most is.
A Nem adom el című dalával nemrég megnyerte A Dal idei versenyét, a szöveg igencsak passzol Ibolya személyiségéhez, természetéhez. Miközben manapság minden a pénz körül forog, minden eladó, az énekesnő homlokegyenest másképpen gondolkodik.
Ha egy nőnek megváltozik a haja színe és a formája, akkor biztosan változás állt be az életében. Ezt szokták mondani. Az egykori bemondónőnek jó ideje hófehér a haja, és a fazonja is eltér a megszokottól.
Egy percet nem pihen, egyik koncertje éri a másikat, közben újonnan vásárolt kis lakását újítgatja, szépítgeti. Mellette játszik az Anyatigris című musicalben.
Éppen a hegyekben volt síelni a férjével, a lányaival és a barátaikkal, amikor arra ébredt, hogy kitört az orosz–ukrán háború. A hír hallatán elsírta magát.
Az elmúlt hetekben rossz hírek érkeztek a 86. évében járó Kossuth-díjas színésznőről: pokoli fájdalmak gyötrik, csak járókerettel tud menni, orvosi segítségre szorul... Vajon mi ebből az igazság?
Nagy ünnepséget rendeztek a tiszteletére, megtelt az Erkel Színház, a tanár úr pedig alaposan meghatódott, hogy ilyen sokan szeretik.
Kerek évfordulón van túl, a 40. születésnapját ünnepelte nemrég, ami némi nosztalgiázásra is alkalmat adott.
Ha most, túl a negyvenen visszatekint a múltjára, nincs oka panaszra. Sikeres művész, a nehézségekből tanult, ma ott tart, hogy harmóniában él önmagával.
Élete során három nagy szerelme volt Ady Endrének. A színésznő most az egyiküket, Brüll Adélt, vagyis Lédát játssza az Elfogyni az ölelésben című úgynevezett film-szín-játákban. Ennek kapcsán mesél a férjével való kapcsolatáról.
Tizenhét éve vannak együtt a párjával, a rendező Ujj Mészáros Károllyal, de csak három évvel ezelőtt házasodtak össze. Mégpedig titokban. Nem sokkal később megérkezett a fiuk is, így a színésznő életében most a legnagyobb kihívás és a legszebb szerep az anyaság.
Az epizód leírása: Jó ideje eltűnt a televízió képernyőjéről, maga mögött hagyva a politikai, kulturális, szórakoztató műsorok vezetését. Több mint tíz éve coachként, 20 éve trénerként dolgozik, és a saját YouTube-csatornáján a jövőt kutatja.
A 75 éves Jászai Mari-díjas színész 20 évet letagadhatna, bár a Covid őt is próbára tette. Ma már jól van, és örömmel mesél a családjáról, az életéről és a betegségéről.
Az elmúlt tíz évben gyökeres fordulatot vett az élete. Megismerte Zsoltot, aki aztán a férje lett, rá öt évre pedig örökbe fogadtak egy 10 napos kislányt, Bibit. Azóta a világhírű operaénekesnő, bár még mindig sokat dolgozik, a legtöbb időt a családjával tölti. Azt mondja, számára ma már nincs ennél fontosabb.
Nemrég otthon, Erdélyben járt, találkozott a barátaival, a családjával, az örömtől és a meghatottságtól nem egyszer elsírta magát. Ki gondolná, a többnyire keménynek tűnő énekesnő mennyire érzékeny.
Gyerekkora óta írta a naplóját, részben grafomán, másrészt feszültségoldásnak is jó volt. Kilenc és fél évvel ezelőtt aztán felhagyott vele – a lánya érkezése mindent megváltoztatott benne és körülötte. Vajon mi minden történt az elmúlt majd’ tíz év alatt? Erről mesél a Jászai- és Domján Edit-díjas színésznő.
A módszer sokaknak ismerős: bűnözők telefonon csalnak ki pénzt nagyszülőktől. Az Oscar-díjas rendező, Deák Kristóf saját történetét vitte filmre, a színész, aki maga is nagypapa, az „unokázós csalók” áldozatát alakítja.
Irigylésre méltó természete van, alacsony, 150 centi, de ez soha nem bántotta, nem is csoda, hiszen annál nagyobb tehetséggel ajándékozta meg a Jóisten.
Az utóbbi három évben nagy változáson ment keresztül, megszépült, kisimultak, lágyabbak lettek a vonásai, különös boldogság költözött az arcára. Őszintén mesél arról, mi minden történt vele, miután a gyermekei édesapjával különváltak útjaik.
Harmadjára került vissza a kórházba, háromszor műtötték meg a lábát, most is ott értük utol. Igaz, már várja a mentőket, és irány haza.
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.