Tech

Döntsük el végre, melyik körút világítása a legszebb!

A Nagykörút egyes részeinek karácsonyi világítása annyira nem egységes, hogy az alábbi tíz képet akár más-más városban is fotózhattuk volna. Azonban nem csaltunk, így az alábbi fotókon a körút öt szakaszát találjátok, a lenti szavazás segítségével pedig döntsétek el, melyik néz ki a legjobban.

Nem muszáj kizárólag kép alapján dönteni, ha nektek különleges élmény vagy emlék kötődik bármelyikhez, nyugodtan tegyetek mellé egy voksot!

Szent István körút

A Jászai Mari tértől Nyugati pályaudvarig terjedő szakaszon nemcsak a kevés autó miatt nincs fényár, hanem azért is, mert szigorúan csak a villanyoszlopokra raktak égőket.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Teréz körút

A Nyugati és a Király utca közötti Teréz körút jobban odatette magát, a fákra is rakott égőket, amikből az Andrássy úti növényekre is jutott.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás/caption][sc_cts_position slug="article010"]

[caption id="attachment_1409715" align="aligncenter" width="1024"] Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Erzsébet körút

Ezt konkrétan csak az utcatábla különbözteti meg Erzsébetvárostól, szóval valószínűleg érzelmi alapon dönt majd, aki kettejük közül választ.

(Megjegyzés: nem mehetünk el a kerület legszomorúbb karácsonyi vására mellett, amit itt megnézhettek.)

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

József körút

A szakasz, aminek a közepén (esztétikai szempontból) elég nagyot dob az új metróállomás (Rákóczi tér), de szerencsére itt is jutott a fákra.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Ferenc körút

A füzéreket pedig Józsefváros vásárolta fel Ferenc körút elől, ugyanis oda csak a csillagos világításból jutott. Igaz, sajnos azon a szakaszon fák sincsenek, amikre feltehetnék.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

vissza a címlapra

Kommentek

Mickey Rooney as the notorious 1930s gangster, Baby Face Nelson, starring in the film of the same name, poses with Leo Gordon as villainous bank robber, John Dillinger, in front of an original newspaper headline. (Photo by George Rinhart/Corbis via Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.