Tech

Kiszivárgott a Google új tévéokosítója

A Google 2013 nyarán leplezte le azt a bizonyos Chromecast nevezetű apró készülékét, mely első blikkre úgy néz ki, mint egy hagyományos pendrive, annál azonban jelentősen szélesebb szolgáltatási körrel bír. A Chromecastot egyszerűen be kell dugni a tévénk egyik szabad HDMI-portjára, majd pedig Wi-Fi-n keresztül csatlakozhatunk rá a mobilunk, tabletünk vagy notebookunk révén, és ily módon számos különböző tartalmat streamelhetünk át nagyképernyőre.

Jól értesült források szerint a Google hamarosan előrukkol a második generációs Chromecasttal, mely az első kiszivárgott, sajnos nem túl jó minőségű felvételek alapján teljesen új, köralakú designt kapott. Na jó, mondjuk ki, olyan lett, mint egy pálcikáját vesztett nyalóka. Míg az előd csak b/g/n kompatibilis Wi-Fi-t tud, addig az új jövevény már komplett a/b/g/n/ac támogatással büszkélkedhet, Fast Play nevezetű új funkciója révén pedig minden korábbinál gyorsabban tolhatunk rá különböző tartalmakat.

Az egyelőre ismeretlen árú újdonság hivatalos bejelentésére várhatóan szeptember 29-én kerül majd sor, és állítólag ekkor mutatkozik majd be a titokzatos Chormecast Audio, és az idei vadonatúj Nexus okostelefonokról is ekkor hull majd le a lepel.

Snap338

Ajánlott videó

Olvasói sztorik