Tech

Így készíthet tetoválást az Instagram fotóiból

Egy új szolgáltatás révén immár akár a saját bőrünket is díszíthetik Instagram képek.

A 2010 októberében útjára indított Instagram az egyik olyan alkalmazás, melynek kis ikonja a legtöbb okostelefon kijelzőjén ott figyel. Ez az a kis app, amely négyzet alakú fotóival és jól eltalált szűrőivel a legtöbb internetes selfie-t, kismacska-fotót, “ezt-eszem-most-képet” adta, és adja a világnak, és amelynek révén számos különböző remek fotópályázaton is egyszerűen részt vehetünk. Az immár 300 millió fős felhasználói bázissal rendelkező és naponta átlagosan mintegy 70 millió új fotóval gazdagodó Instagram alkalmazásban fellelhető képeket mostantól már nemcsak kijelzőkön, hanem akár saját magunkon is megtekinthetjük.

 

Ebben pedig nem más, mint a Picattoo szolgáltatás van segítségünkre, melynek működése roppant egyszerű. Első körben be kell jelentkeznünk a rendszerbe a Instagram fiókunkkal, aztán pedig egyszerűen csak ki kell választani azt a tizenkét fényképet, melyet tetoválásmatrica formájában szeretnénk hamarosan kézbe venni. A szolgáltatás ára 14,99 dollár, vagyis átszámítva mintegy 4100 forint, és jó hír, hogy a Picattoo a világ összes országába ingyen kiszállítja az elkészült ideiglenes tetoválásokat, melyek körülbelül egy hét alatt kopnak le a bőrünkről.

Ajánlott egyébként olyan képeket választani, melyek egyrészt nem túl apró képi elemeket tartalmaznak, mivel a tetoválás csak 3×3 centiméter méretű, másrészt pedig érdemes odafigyelni arra, hogy a kiválasztott képek kellően kontrasztosak legyenek a bőrszínünkhöz képest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik