Szórakozás

Megvan a Sztárban sztár győztese

Vasárnap este véget ért az ötödik Sztárban sztár. A TV2 átváltozó showjának fináléjában Janicsák Veca, Horváth Tamás, Király Viktor és Pápai Joci közül választottak győztest.

Az énekesek az egyéni produkciók mellett ismert emberekkel is duetteztek. A zsűri ezúttal nem értékelt, csak a nézők szavazatai számítottak, ez alapján dőlt el az est végén, hogy ki az ország legsokoldalúbb előadója 2017-ben.

A Sztárban sztár ötödik szériáját Horváth Tamás nyerte.

Így az ötödik szériában is egy férfi nyerte a TV2 átváltozó showját. A második helyezett Király Viktor, a harmadik Pápai Joci, a negyedik Janicsák Veca lett.

Horváth Tamás a fináléban elmondta: győzni jött a Sztárban sztárba, de nagyon meghatódott az eredményhirdetéskor. Az énekes 1 millió forintot nyert, amelyet a Heim Pál Gyermekkórház javára ajánlott fel.

Horváth egyébként a mezőny talán legkevésbé ismert énekese volt. 2009-ben az RTL Klub Csillag születik című műsorában volt látható először, ezután hosszú ideig nem szerepelt televízióban, az interneten viszont annál aktívabb volt, számos dalt jelentetett meg.

(Kiemelt kép: TV2)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik