Szórakozás

Priscilla Preslye nem volt hajlandó megosztani Elvist más nőkkel

Elvis Preslye 1977-ben hunyt el drogtúladagolás következtében. Életét számos filmben és könyvben feldolgozták már, amiben mindig nagy szerepe volt a zenészlegenda exének, aki egy rádióműsorban mesélt először arról, hogy Elvis valójában milyen volt és miért döntött a válás mellett végül.

Negyven éve halt meg Elvis, de a rajongók máig látni vélik
Az „élő Elvis”-teória híveinél kitartóbbak a világon nincsenek: negyven éve nem hiszik el, hogy a Király halott. De miért?

Priscilla Preslye 1959-ben, 14 éves korában találkozott először Elvis Preslyevel, a zenész egyik németországi otthonában tartott bulin. 1967-ban, már az Egyesült Államokban kötöttek házasságot. Két évvel házasságuk után 1968-ban megszületett egyetlen közös gyermekük  Lisa Marie Preslye. Kapcsoltuk a zenész halála előtt 4 évvel, 1973-ban válással végződött.

Nagyon sok olyan könyv van ami amiben nincs benne az igazság.

– nyiltakozta a színésznő, majd hozzátette:

Nem akarok ezen a világon élni, ahol mások írják meg az én történetemet.

Emiett döntöt úgy Evlis Presley özvegye, hogy saját maga meséli el közös történetüket: a most 72 éves színésznőnek elege lett a

zenész folyamatos hűtlenségéből.

Annyi csábítás és annyi megcsalás volt kapcsolatunkban, hogy nem tudtam tovább így élni. Nem voltam hajlandó megosztani a férjem.

Priscilla Preslye második házasságának 22 év után lett vége 2006-ban, ahonnan 1987-ben egy fia született.

(Kiemelt kép: Greg Doherty/Getty Images)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik