Szórakozás

Megvan A Nagy Duett újabb kieső párosa

A szűk miniruhában színpadra lépő Stohl Luca látványos dekoltázsával és Peller Károly műizmaival indult a TV2 show-jának újabb adása, amit Mádai Vivi és Csipa abszolút hangulatfokozó operettelőadása követett; utána pedig Ábrahám Edit és Vastag Csaba rappelt egy nem akármilyet. De tényleg, a hatvanéves, latexruhás börtönőrnek öltöztetett színésznő úgy tolta Ganxsta Zolee slágerét, hogy azt mindenképp érdemes megnézni és hallgatni, íme:

A mindig gyönyörű Janicsák Veca, és a kivételesen abszolút felszabadult Simon Kornél egy hetvenes évekbeli diliházat jelenített meg a Boney M. örökzöldjével, a diétával nem törődő Ábel Anita és partnere, Emilio pedig kolbászokkal és sült csirkékkel szaladgáltak a színpadon.

Völgyesi Gabi és Sági Szilárd rockerként érkeztek a műsorba a P. Mobil balladájával, ahol aztán az ismét Britney Spearsszé váló Zimány Linda, és Oláh Gergő egy balul elsült könyvkölcsönzést jelenítettek meg – természetesen produkció a végére a modellből lett jogász egy szexi szerelésre váltotta a szigorú kosztümöt.

Judy és Madár pedig ezúttal a csodálatos Indulj el egy úton című dallal igyekeztek meggyőzni a zsűrit és a közönséget, ami valóban elég jól sikerült, nagyrészt azért a látványos háttérvetítésnek is köszönhetően.

Ezután pedig az előre beharangozott “béna produkció”, a zsűritag Cooky PPAP-je égette ki a retinát és pusztította el az agysejteket – a világért sem fosztanánk meg a sokktól a drága olvasókat:

Végül pedig kiderült az is, ezen az estén az összesített szavazatok alapján melyik párosnak kellett távoznia A Nagy Duettből, ez pedig a következőképpen alakult:

a verseny ezúttal Stohl Luca és Peller Károly számára fejeződött be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik