Szórakozás

Több betegével is kikezdhetett Baukó Éva volt pszichiátere

Baukó Éva 2015-ben szakított volt párjával, aki egyben a pszichiátere is volt. A férfivel két évig volt együtt, s akkor ismerkedtek meg, amikor Éva kórházba került pánikbetegsége és alkoholfüggősége miatt.

“Akkor kerültünk közel egymáshoz, amikor hét hétig bent voltam az elvonón, de már előtte is a dokim volt. Nagyon szerettem, egy ideig a lakásában is laktam, de a végén már nagyon sokat veszekedtünk. Ő szakított velem, mert megcsaltam, de szerintem ez nem volt igazi megcsalás, mivel közben ő meg házas volt és a feleségével élt együtt. Utólag visszagondolva egyáltalán nem normális, hogy a saját pszichiáterem kikezdett velem”

– mondta a 24.hu-nak Éva, akiből azért törtek elő az emlékek, mert egy másik volt beteg, Kneszl Beáta Carmen kísértetiesen hasonló történetről írt könyvet állítólag ugyanazzal a pszichiáterrel kapcsolatban “Én, a megbélyegzett” címmel.

“Miután szakítottunk, megtudtam, hogy előttem és utánam is több betegével volt szerelmi viszonya. Köztük van Carmen is, akit Borderline szindróma miatt kezelt. Teljesen felháborítónak tartom ezt az egészet! Képtelenség, ilyet orvos nem tehetne meg a betegeivel. Nagyon haragszom rá, mert kihasználja, hogy a kezelés során közel kerül a pácienseihez, kiszolgáltatottá válnak neki az emberek, akik minden titkukat elárulják neki.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik