Szórakozás

Baukó Évát porig alázta exbarátja

A BeleValó korábbi műsorvezetője kitalált kapcsolatáról, és bevallotta, hogy az elvonó után újabb kiszolgáltatott helyzetbe került.

Baukó Éva még alkoholproblémái alatt ismerkedett meg előző párjával, a férfi ugyanis a pszichiátere volt az elvonón.

“Minden az elvonón kezdődött, ahova kiszolgáltatottan, alkoholproblémákkal érkeztem. Semmi reményem nem volt, majd jött a pszichiáter, és sikerült letennem az italt. Érzelmeket kezdett táplálni irántam, és én is szerelmes lettem belé, valószínűleg azért is, mert a biztonságot és egy erős embert láttam benne, aki szeretetével átsegít mindenen” – kezdte Éva a Blikknek.

A botrányhősnő a “szabadulás” után az orvos rózsadombi lakásába költözött, és annyira boldog volt, hogy még az sem tántorította el, párjának felesége van, akivel heti két napot együtt is töltött. Éva bízott szerelme ígéretében, mi szerint elhagyja nejét, addig pedig élvezte a luxusnyaralásokat, amit kedvese állt.

A bajok aztán akkor kezdődtek, amikor az egykori VV-s munkát kapott és egyre gyakrabban szerepelt a médiában. “Ekkoriban kezdte el mondogatni, hogy kitesz a lakásból. Olyan szinten kezdett zsarolni, hogy egyre gyakrabban sírtam” – emlékezett vissza Éva, akinek végül tényleg mennie kellett.

“Az rendben van, hogy az ő lakásában nem maradhattam tovább, de azt azért nem érdemeltem meg, hogy így bánjon velem. Amikor ugyanis eljött a költözés napja, odaküldte a haverjait, akik végig azt figyelték, hogy tényleg elmegyek-e, és nehogy elvigyek valamit, ami nem az enyém. Úgy kezeltek, mint egy besurranó tolvajt, egy utolsó senkit. Nagyon megalázó volt…” – méltatlankodott a celeb.

Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik