Szórakozás

Farm: Már Gergő viszi óvodába Brigi gyerekét

Brigi ígéretéhez híven összeköltözött Gergővel, a fiú cuccai már ott is vannak barátnőjének lakásában. Az RTL Klub valóságshow-ja, a Farm szerelmespárja azonban nem kettesben éldegél: velük lakik Brigi három gyermeke is.

“Az első pillanattól nagyon otthonosan érzem magam Brigiéknél, külön tetszett amikor beléptem az ajtón, hogy gyerekekkel fogunk együtt élni. Nagyon szeretem a kicsiket, korábban nevelőotthonban dolgoztam, így van tapasztalatom a nevelésben is. Nem szeretnék az apukájuk lenni, de próbálok mindenben segíteni: sokat játszom velük, ott voltam a kicsi óvodai ballagásán, és a héten már óvodába is én vittem”

– mondta a 24.hu-nak Gergő, aki azt is elhatározta, hogy véget vet az életművész létnek és rendes állást keres, hogy hozzá tudjon járulni a családi kasszához.

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Amíg Gergő nem talál magának rendes munkát, Brigi bevételeire kell támaszkodniuk, a lány jövő héttől vissza is megy a régi munkahelyére.

“Már izgatottan várom a közelgő munkakezdést, közben pedig segítek Gergőnek az álláshirdetések böngészésében. Egy ajánlatot már kapott, teheneket kellett volna gondoznia vidéken, de azt nem fogadta el, mert velünk akar lenni, és így a kaszkadőrkötésről is le kellett volna mondania. Nagyon szeretem, egyelőre jól megvagyunk. Igaz, a kutyák és macskák összeszoktatásából külön műsort lehetett volna csinálni, olyan balhésra sikeredett”

– árulta el Brigi.

A szerelmespár története egyébként simán alakulhatott volna kevésbé mesébe illően is, hiszen a fiú a Farm utolsó éjszakáján ágyba bújt egy másik szereplővel, Cintiával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik