A következő élő közvetítés része Story Gála: celebvillantások és díjak mindenfelé

Megvannak a 2016-os Story Gála díjazottjai

A Story Értékdíjakat Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Miklósa Erika operaénekesnő, Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Kulka János színművész és a Vitray Tamás televíziós személyiség alkotta zsűri ítélte oda.

  • A színművész kategóriában Pintér Bélát díjazták, aki színházával, a Pintér Béla Társulattal nemcsak hazánkban, de számos nemzetközi fesztiválon aratott zajos sikereket.
  • Az etno- és pop műfajban alkotó Szirtes Edina Mókus énekes-zenész kapta a zenész kategória elismerését.
  • Cseh László Európa- és világbajnok úszó, aki a tavalyi Kazanyi vizes világbajnokságon tíz év után állt fel ismét a dobogó legmagasabb fokára, sport kategóriában lett a legjobb.
  • A televíziós személyiség/műsorvezető kategóriában Till Attila, alias Tilla filmrendező-műsorvezető győzött, aki Erős Antónia oldalán celebrálta a gálát.
  • A film kategóriában a többszörös fesztiváldíjas (Austin, Denver, Chicago, Cannes), Golden Globe-díjas, Oscar-jelölt produkció, a Saul fia vitte el a pálmát.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasói szavazták meg.

Tilla egyébként elárulta, hogy annak idején azzal érvelt édesapjának a tévés karrier mellet, hogy ő lesz a következő Vitray és egészen véletlenül éppen tőle kapta most a díjat.

Cseh Laci a vastaps után viccesre fogta, azt mondta, hogy ez a díj ad erőt neki hajnalonként, hogy kikeljen az ágyból.

Vissza a közvetítéshez
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik