Szórakozás

Exkluzív interjú a legszebb vaginájú magyar lánnyal

Nemrég írtunk az Autoblow nevű cég vagina-szépségversenyéről, amelyen a 182 nemzetközi induló közül egy magyar lány nyerte el az előkelő harmadik helyezést. Anitával emailben készítettünk villáminterjút. (Sajnos, a videós megoldástól elzárkózott.) A lány 20 éves, és bár Budapesten tanul pszichológiát, jelenleg külföldön él.

Számtalan különböző vaginához kellett közel kerülnöd, hogy büszkén kiállj amellett, miszerint a tied különb a többinél?

A barátom hívta fel a figyelmem erre a versenyre, én először nem szerettem volna jelentkezni, de aztán úgy döntöttem, hogy mégis beküldők egy képet, mert az önmagában még semmilyen kötelezettséggel nem jár. Nem gondolom, hogy különb puncim van, mint bármelyik másik nőnek a világon, de volt egy jó fényképezőm és elegendő bátorságom, hogy megmérettessem magam.

A nyertes kép készítése előtt szexeltél, vagy direkt sértetlen állapotban akartad megversenyeztetni?

Semmilyen tiltás nem volt.

Mennyire ünnepelhetünk mi is együtt veled, szerinted mennyit tett ez az eredmény az országimázs építéséhez? Puskás Ferenc, Rubik Ernő, Te?

Nem várom, hogy bárki is büszke legyen rám, rengeteg minden van Magyarországon, amire igazán büszkék lehetünk.

Szerinted hány férfi él a bolygón, aki betudna azonosítani a kép láttán?

Szerintem a puncik annyira egyformák, hogy őszintén meglepődnék, ha bárki is be tudna azonosítani.

Vannak más szép testrészeid is?

Nagyon sok szép testrészem van még, de nem hiszem, hogy a közeljövőben versenyeztetni fogom őket másokéval. Elfoglal az egyetem, és hogy valami olyat alkossak az életben, amit névvel és arccal is büszkén vállalhatok majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik