Foci

Doll: Annyira jól játszunk, hogy a saját stadionunkban kifütyülnek minket

Amint arról már beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata hazai pályán csupán 1-1-re volt képes a kieső helyen álló Diósgyőr ellen az OTP Bank Liga 25. fordulójában.

A bajnoki címvédő zöld-fehér együttes az első 65-70 percben szinte semmit sem mutatott, utána viszont megnyerhette volna az összecsapást. A találkozó után Thomas Doll vezetőedző érhető módon nagyon csalódottan értékelt – írja a csakfoci.hu.

Az első félidő tekintetében nagyon csalódott vagyok. Fél kilenckor kezdtünk, Magyarország legjobb pályáján játszunk, fel van locsolva a talaj, ideális a hőmérséklet… Négy-négy-kettes felállásban, rombusszal a középpályán, két ékkel – ennél szebben nem is lehet felállítani a csapatot… Csalódott vagyok némelyik játékos teljesítményét illetően. A csapatom ugyanakkor a második félidőben megint morális tartásról tett tanúbizonyságot. Néhány játékostól meg kell kérdezni, hogy milyen teljesítményt nyújtott.

A német mester arról is kérdezték, ki lehet-e jelenteni, hogy a Ferencváros számára elúszott a bajnoki cím? A Fradi hátránya jelenleg nyolc pont a listavezető Budapest Honvéd mögött.

Ilyen teljesítményt követően nem fogok a bajnoki címről beszélni. Ha van pár játékos, akinek gondot okoz, hogy lekezelje a labdát és azzal induljon is, akkor nem is kell a bajnokságról beszélnünk. Az első félidőben biztosan nem úgy játszottunk, mint egy bajnokcsapat. Annyira jól játszunk, hogy a saját stadionunkban kifütyülnek minket. Nem láttam még olyan bajnokcsapatot, amelyik a hat-hét fordulóval a vége előtt kifütyül a közönsége.

Fogadj a szezon legjobb meccseire a Tippmixpron!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik