Foci

Elsült Dzsudzsák bal lába, győztek a kupában

Menyhei Csaba
Menyhei Csaba

sportújságíró. 2016. 01. 10. 20:29

Összességében ez volt a negyedik gólja a Bursaspor színeiben.

Az idei esztendőben először lépett pályára a Bursaspor labdarúgócsapata. A török együttes a kupában volt érdekelt, a másodosztályú Boluspor gárdáját fogadták hazai környezetben. Dzsudzsák Balázs a kezdőcsapatban kapott helyet, amelyet góllal hálált meg.

A válogatott csapatkapitánya a találkozó 20. percében volt eredményes, amellyel 2-0-ra alakította a végeredményt Cristobal Jorquera vezető gólja után. Összességében ez volt a negyedik találata a török csapatban.

Európában talán egyedüli módon nem egyenes kieséses rendszeren folyik Törökországban a kupa lebonyolítása. Harminckét csapatot nyolc darab négyes csoportba osztottak, ahol a gárdák kétszer játszanak egymás ellen, a kvartettekből pedig az első két együttes jut a legjobb tizenhat közé.

Dzsudzsákék szerdán ismét a Bolusporral játszanak, akkor már a másodosztályú csapat otthonában. A Bursaspor három mérkőzés után százszázalékos teljesítménnyel vezeti a B csoportot.

Kommentek

Atletico Madrid's Belgian midfielder Yannick Ferreira Carrasco (R) celebrates with teammate French forward Antoine Griezmann after scoring during the Spanish league football match RC Celta de Vigo vs Club Atletico de Madrid at the Balaidos stadium in Vigo on January 10, 2016. Atletico won the match 2-0.   AFP PHOTO/ MIGUEL RIOPA / AFP / MIGUEL RIOPAGyőzött és ismét listavezető az Atlético Madrid
Huszti szabadrúgásgóllal mutatkozott be új csapatában