Foci

Az utolsó percben még továbbjutásra állt, a lefújáskor mégsem örülhetett az U17-es válogatott

U17-es válogatottunk a lefújás előtti pillanatokban kapott góllal 2-2-es döntetlent játszott a grúzokkal a hazai rendezésű Eb-selejtező torna utolsó játéknapján, és lemaradt a továbbjutásról.

A Pancho Arénában rendezett találkozó előtt mindkét csapatnak volt még esélye a továbbjutás kiharcolására, a grúzok három, a mieink egy ponttal várták a mérkőzést.

A játékrész első felénél vált eseménydúsabbá vált a találkozó, és megérkezett az első gól is, amit a grúzok szereztek – írja az mlsz.hu.

Sokáig nem örülhettek, egy perccel később egyenlítettünk, Palincsár Martin távoli lövése után a labda kipattant a kapusról, Tímári Norman ott termett, és három méterről a kapuba továbbított.

A második félidőt jól kezdtük, a 44. percben átvettük a vezetést: egy jobb oldali szöglet után Virág Ákos bombázott 16 méterről, kapásból a léc alá.

A hajrában már inkább az eredmény tartására törekedtünk, de ez a taktika csak a 82. percig volt sikeres. A hosszabbítás utolsó percében, egy jobb oldali támadás végén egyenlített Grúzia beállítva a 2-2-es végeredményt.

A döntetlennel lemaradtunk a továbbjutásról – két ponttal a negyedik helyen zártuk a tornát, az első helyen végző szlovákok, a második grúzok és a harmadik románok mögött.

Eredmény – U17-es Eb-selejtező

Magyarország-Grúzia 2-2 (1-1)
Magyarország:
Bese Balázs – Pratsler Benjámin, Virág Ákos, Gajda Márkó, Deutsch László – Stoiacovici Dávid, Kiss Bence – Tímári Norman, Palincsár Martin, Lakatos István (Németh Gergő, 61.) – Kundrák Norbert

Ajánlott videó

Olvasói sztorik