Foci

Dzsudzsákot szapulja az egyik török lap

Szerintük ugyanolyan gyengén futballozott, mint a válogatottban.

Ahogyan arról írtunk szombaton, a Bursaspor labdarúgócsapata hazai pályán simán kikapott a török bajnokságban, így hiába fogalmaztak meg nagy elvárásokat az együttessel szemben, nyolc forduló után három győzelemmel és öt vereséggel csak a 12. helyen áll az alakulat. Érthető, ha fanyalognak helyi lapok, amik egy hétfői cikkben megtalálták maguknak Dzsudzsák Balázst.

A vezetőség már korábban elbeszélgetett a magyar válogatott játékossal, akitől nem titkoltan többet vártak. Dzsudzsák hét meccsen 603 percet játszott eddig, van két gólja, két gólpassza és három sárga lapja.

A Bursasporda Bugün c. lap „Kiábrándító” címmel írt cikket a csapat teljesítményéről, az írást Dzsudzsák fotójával illusztrálták. Megjegyezték a magyar játékos kapcsán, hogy

ugyanolyan gyengén futballozik, mint a magyar válogatottban.

Nem csak Dzsudzsákot okolják a gyengébb szereplésért, Miroslav Stochot, Josuét, Tom de Suttert és az utóbbi időben csapatba sem kerülő Hosogait is leszólták.

A Bursaspor szombaton, idegenben javíthatna, ám épp ahhoz a Kasimpasa együtteséhez látogatnak, amely a legutóbbi négy bajnokiján nyolc pontot szerzett és jelenleg az ötödik a tabellán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik