Foci

Most a Kaposvárnak kedvezett a hajrá

Idei nyolcadik döntetlenjét szerezte Sisa Tibor legénysége Szombathelyen, a Haladás vendégeként. Milan Peric nem sokkal a lefújás előtt, szabadrúgásból mentett pontot a somogyiaknak.

Az idén oly sok pontot végjátékban veszítő kaposváriak örülhettek jobban az egy pontnak, hiszen ezúttal nyolcvankettedik percig hátrányban játszva tudtak egyenlíteni.

A vezetést Aczél Zoltán együttese szerezte meg. Röviddel az első félidő vége előtt Oross Márton tálalt az érkező Goran Vujovic elé, aki tizenhét méterről kilőtte a jobb alsót. A Székesfehérvárról kölcsönbe érkező montenegrói támadó már négynél jár a bajnokságban.

A második játékrészben sokkal veszélyesebben játszó Kaposvárt ismét gólfelelőse, Milan Peric mentette meg. Huszonhét méterről lőtt bődületes szabadrúgásgólt, kevesebb mint tíz perccel a vége előtt.

A szombathelyi iksz azt jelenti, hogy a Haladás a tizenegyedik helyen áll tizenhárom mérkőzés után, míg a Kaposvár mindössze eggyel kevesebb kapott góllal előzi meg a már kieső helyen tanyázó Újpestet.

Eredmény – OTP Bank Liga, 13. forduló
Szombathely, Rohonci úti stadion, 5000 néző, Vezette: Berger József
Haladás Sopron Bank – Kaposvári Rákóczi 1-1 (1-0)
Haladás: Rózsa – Schimmer, Guzmics, Nagy II G., Tóth P. – Sluka (Sipos 63.), Rajos, Kovács I. (Simon A. 87.), Halmosi – Vujovic, Oross (Horváth A. a szünetben) Vezetőedző: Aczél Zoltán
Kaposvár: Hajdúch – Okuka, Graszl, Bank, Jánvári (Jammeh 77.) – Pavlovic (Peric 57.), Hegedűs, Pedro, Gujic – Balázs, Grumic (Alekszejev a szünetben) Vezetőedző: Sisa Tibor
Gólszerzők: Vujovic (45.), illetve Peric (83.)
Sárga lap: Oross (32.), Rajos (54.), Halmosi (62.), Horváth A. (81.), illetve Pedro (19.), Jánvári (29.), Grumic (42.)
Piros lap:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik