Sport

Ékszíjcsere után vettek lendületet Szalayék

24.hu
24.hu

2016. 01. 09. 20:16

A 13. helyen zárta a szombati, 11. szakaszt, és összesítésben szintén ezt a pozíciót foglalja el a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Africa Race nemzetközi tereprali-versenyen.
Korábban a témában:

Az Opel Dakar Team tájékoztatása szerint az utolsó előtti szakaszon rendkívül változatos terepviszonyok várták a versenyzőket. A mauritániai-szenegáli határ felé haladva a magyar egységnek ismét meggyűlt a baja az autó ékszíjával, de mindez csupán öt percet vett igénybe.

Az ékszíjcsere után lendületesen mentünk a dűnék között, de a legélvezetesebb mégis a szakasz vége volt, amikor már megjelent a vegetáció, és a tevefüveket, bokrokat és fákat kerülgetve lehetett csúsztatni az autót a homokban

– mondta Szalay Balázs.

A Kovács Miklós, Czeglédi Péter, Ács László kamionos trió a szombati napot az ötödik idővel teljesítette, és összetettben is az ötödik helyen áll.

A verseny eseményeiről folyamatosan beszámol az M1 aktuális csatorna.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

A 93. percben harcolta ki a továbbjutást a Manchester United
Pécs, 2014. december 23.
Talant Dujshebaev, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a férfi kézilabda Magyarország-Egyiptom barátságos mérkõzésen a pécsi Lauber Dezsõ Sportcsarnokban 2014. december 23-án. Magyarország-Egyiptom 31-28 (13-15).
MTI Fotó: Sóki TamásSzerbiában maradt alul a kéziválogatott