Mobil

Újabb érdekes infók érkeztek az iPhone 8-ról

Tegnap egy meglehetősen hitelesnek fotó bukkant fel az interneten az Apple következő csúcstelefonjáról, ma pedig a meglehetősen pontos előrejelzéseiről ismert KGI Securities egyik elemzője csepegtetett olyan információkat, amik érdekesek lehetnek az új telefonra vágyóknak.

Korábban még arról szóltak az előrejelzések, hogy az iPhone 8 nem “készül el” szeptemberre, így az elmúlt évek hagyományaival szemben az Apple ősszel nem mutatja be, illetve dobja piacra az új készüléket. A megbízható előrejelzéseiről ismert KGI Securities egyik elemzője viszont már arról számolt be, hogy az iPhone 8 nem kési le a szeptemberi bemutatót, az almás cég ugyanúgy be fogja mutatni ezt a modellt is, mint a szintén idénre várt iPhone 7s és 7s Plus változatokat.

Ugyanakkor ez azt is jelenti, hogy a készülék kezdetben csak visszafogott számban lesz elérhető a piacon, így résen kell majd lenni, ha valaki még 2017-ben szeretné megkaparintani az új okostelefont.

A KGI továbbá azt is tudni véli, hogy az új iPhone csak három színben, fekete, ezüst és arany kiszerelésben lesz elérhető. Az előrejelzésekben utazó cég ugyanakkor arra is számít, hogy az iPhone 8-ban elérhető lesz a gyorstöltés, azonban ehhez egy külön USB-C Lightning kábel beszerzése lesz szükséges. Akárcsak a vezeték nélküli töltés esetében, ami szintén új funkció lesz, de csak azok tudják majd használni, akik megvásárolják az ehhez szükséges extra kiegészítőt – legalábbis a KGI előrejelzése szerint.

Ha mindezek a feltételezések igaznak bizonyulnak, akkor az iPhone 8 leendő vásárlóinak fel kell készülni a hosszú sorban állásra, hiszen a fent ecsetelt funkciók hiába nem számítanak már forradalminak, szinte biztos, hogy azonnal el fogják kapkodni az első körben forgalomba kerülő limitált készleteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik