Mobil

Szinte biztos, hogy így fog kinézni az iPhone 8

Újabb hét és újabb információ került ki az internetre az Apple következő okostelefonjáról, a szaksajtó által iPhone 8-ként hivatkozott készülékről. Ezúttal ismét egy kiegészítőket gyártó cég fotója szivárgott ki a netre, megmutatva, hogy jó eséllyel miképp fog kinézni az almás cég idei mobilja.

Az interneten gyorsan körbeszáguldó képet a Venturebeat újságírója, Evan Blass posztolta a Twitterre alig néhány órája. A leendő készülék a fotón egy tokban látható, méghozzá az Urban Armor Gear néven ismert gyártó azon típusában, ami már az iPhone 7 modellekhez is kapható.

A képen a robosztus kiegészítő ellenére kiválóan látszik, hogy a korábbi pletykákat alátámasztva az új, egyelőre hivatalos név nélküli iPhone is a teljes előlapot kitöltő képernyővel érkezik, hagyományos Home gomb nélkül, illetve érdekes újdonság lesz a képernyő teteje, ahol egy apró „sziget” foglalja magába az előlapi kamerát, a szenzorokat és hangszórót, feltételezhetőleg a képernyő két szélére szorítva az olyan mindig megjelenő adatokat, mint a töltöttség, a térerő és a szolgáltató.

A most kiszivárgott kép tökéletes összhangban van egy korábbi fotóval, amit Benjamin Geskin tett közzé, illetve a külcsín hitelességét erősíti az is, hogy az Apple-t kiválóan ismerő, és rendszeresen belsős információkkal rendelkező Bloomberges újságíró, Mark Gurman is megjegyezte, hogy a most napvilágot látott termékkép nagyszerűen megmutatja, hogy milyen lesz a képernyő tetején látható bevágás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik