Mobil

Karácsonykor ingyen Hipernetezhetnek a telenorosok

A "kék szolgáltató" idén különleges karácsonyi ajándékkal készült.

A Magyarországon huszadik születésnapját ünneplő Telenor közleményben erősítette meg, hogy december 24-én, 25-én és 26-án korlárlan Hipernet szolgáltatást ajándékoz ügyfeleinek, egészen konkrétan e három nap alatt “nem ketyegnek az adatforgalmi számlálók”. A kedvezmény egyaránt jár a lakossági és üzleti felhasználóknak, akár előfizetéses, akár feltöltőkártyás konstrukciót használnak.

A távközlési cég itthon elsőként indított LTE hálózatot, a 150 Mbps elméleti letöltési sebességet kínáló Hipernet 4G-t. Idén már több mint egymillió előfizető használta aktívan a Hipernet hálózatot. A közlemény szerint az ingyenes időszak segíthet a távoli családtagok internetes kommunikációjában, a szétszórt családok virtuális találkozásában. Az akció egyrészt ajándék a meglévő Hipernet felhasználóknak, és egy jó betekintési lehetőség a szolgáltatásba belépni szándékozóknak.

A Hipernet-kezdvezmény mellett a Telenor több egyéb karácsonyi meglepetéssel is készült, Facebook oldalukon az akcióhoz kapcsolódó nyereményjátékot hirdettek, speciális Deezer zenei válogatást tettek elérhetővé, és készülékvásárlási kedvezményeket is találhatnak az érdeklődők. Emellett már elindult a cég saját hitelkártyájának értékesítése is, melynek bevezetéséről a napokban írtunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik