Média

Új vezető a Ringier Axel Springernél

Monika Remiszewska
Monika Remiszewska
Monika Remiszewska mától a Ringier Axel Springer Media AG People and Development területének Group Directora.

Február 15-től a 40 esztendős szakember felügyeli és irányítja a médiavállalat egész csoportra kiterjedő hr-tevékenységét. Remiszewska Mark Dekan, a Ringier Axel Springer Media AG vezérigazgatója felé tartozik beszámolási kötelezettséggel, tevékenységének székhelye Varsóban lesz.

“A Ringier Axel Springer gyors ütemben digitalizálja tevékenységét. Üzletmenetünk kibővítéséhez a digitális növekedésnek lendületet adó tehetségekre van szükségünk. Izgatottan várom Monika Remiszewska csatlakozását csapatunkhoz. Átfogó hr-tapasztalattal rendelkezik a szervezeti változtatások lebonyolításától, a coachingon és a tehetség-fejlesztésen keresztül egészen a hr-szolgáltatásokig. Növelni fogja szervezeti vonzerőnket, mivel jól ért a digitális területen dolgozó tehetségek megszerzéséhez és irányításához, továbbá a közép-kelet-európai régióra kiterjedő hálózattal rendelkezik”

– idézi a kinevezést bejelentő közlemény Mark Dekant, a Ringier Axel Springer Media AG CEO-ját.

A Ringier Axel Springerhez történő csatlakozását megelőzően Monika Remiszewska Partnerként dolgozott a varsói Korn Ferry-nél, technológia és média területen. Ő vezette a Korn Ferry Digitális Ágazatát Kelet-Közép-Európában, támogatva az újonnan induló digitális vállalkozásokat és a globális márkákat az e-kereskedelem, fizetések és digitális média terén. Pályafutása korábbi szakaszában PwC, IBM és Microsoft tanácsadói részlegeinél dolgozott csaknem tizenöt éven keresztül.

A stratégia-fejlesztéssel és megvalósítással, fúzióval és vállalatfelvásárlással, emberi tőkekezeléssel, komplex üzleti átalakításokkal, változásmenedzsmenttel, valamint a szervezeti és vállalati folyamatok átalakításával kapcsolatos projektekre specializálódott. A szakember a lengyelországi Katowice-i Közgazdaságtudományi Egyetemen szerzett Nemzetközi Gazdaságtani és Globalizációs mesterfokozatú egyetemi diplomát. Az International Coach Federation és a Chartered Institute of Personnel and Develpoment tagja.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik