Videó

A Twin Peaks és David Lynch nélkül ma kevesebb lenne a televíziózás, ez egészen biztos

A Twin Peaks kétség kívül megújította a televíziózást és olyan rejtélyeket szabadított a világra, amelyre még 26 év eltelte után is keressük a válaszokat. Hétfő hajnalban érkezik a Twin Peaks új évada, a Tudáspercekben ez alkalomból Kovács Gellért Filmszerésszel beszélgettünk David Lynch kultikus sorozatáról. Videó.

Ki ölte meg Laura Palmert? – tette fel a kérdést 1990-ben Dale Cooper ügynök, és bár van, aki azóta már ezt is tudja, az elmúlt 26 évben megpattanó idegekkel vártuk, hogy a második évad után hogyan is fog folytatódni a sorozat. A Showtime és David Lynch jóvoltából most, fény derülhet Dale Cooper és Twin Peaks további titkaira, hiszen hétfő hajnalban mutatja be a csatorna az új évadot, amit itthon az HBO fog vetíteni, de az HBO Go-n is elérhető lesz. Kovács Gellért Filmszerésszel elevenítettük fel a sorozat legfontosabb tudnivalóit.

Ha még több Tudáspercekre vágysz , kövesd Youtube-on a Tudáspercek Dániellel csatornát.

Legutóbb végigvettük az Alien-filmek evolúcióját az Alien: Covenant kapcsán, bemutattuk Stephen King életét számokban de foglalkoztunk  már a Fantasztikus világok című sci-fi tanulmánykötettel is, na meg a Galaxis őrzőivel itt és itt.

Iratkozz fel, hogy ne maradj le!

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik