Kultúra

Nemjuci és Kistehén a Rongy Kocsmában

Két nagyszerű koncertet kíván október elejére a szegedi Rongy Kocsma.

Végy egy Németh Juci énekesnőt, akit ismerhetünk az Anima Sound System-ből, a Kispál és a Borzos “De szeretnék” című dalból, a Budapest Bárból vagy a M1 kulturális műsoraiból, majd végy 3 szemrevaló és megbízható srácot, akik nem utolsósorban remek zenészek is, Matyiő és Vasaló az egykori Rémember zenekarból, valamint Szőke Barna a The Qualitons zenekarból. A hozzávalók gondos kiválasztása után a főzést egyszerűen már nem lehet elrontani, mindenképpen Nemjuci lesz belőle!

A tavasszal 5. születésnapját betöltő zenekar régi slágereivel és új dalaival érkezik a Rongyba október 4-én. Koncertkezdés: 22:00

A Kistehén 2002-ben jött létre, akkor még egy egészen más vonalon mozogva, de már előrevetítve valami komolyabbat: hogy a kék tó a fák alatt talán nem is annyira tó, mint inkább valaminek a metaforája. Mostanra a tánczenekar jelzőt elhagyták a Kistehén mögül, nem véletlen. Alternatív a szó legszorosabb értelmében. Intellektuális punk zene. Ért az állatok nyelvén. Humorral közelít, de mondanivalója kicsit sem vicc. Keresi az élet mély értelmét. Felteszi akérdést és hagyja, hogy megválaszolja a közönség. Érdemes rájuk figyelni.

A zenekar előtt a szegedi illetőségű Kravaiar fogja a közönséget bulira hangolni október 5-én.

Koncertkezdés: 22:00

Ajánlott videó

Olvasói sztorik