Nagyvilág

Természetesen a nemzeti ünnep is Sorosról fog szólni

A kormány Szent Istvánnal állítja szembe Orbán mumusát.

Több diplomata is felháborodott azon a kommunikációs „sorvezetőn”, amit a kormány küldött szét a nagykövetségekre az augusztus 20-i nemzeti ünnep kapcsán – írja a Magyar Nemzet.

A diplomáciai képviseletek feladatai közé tartozik, hogy a nemzeti ünnepek alkalmával megemlékezéseket szervezzenek, a lehetőségekhez mérten Magyarországra irányítva az adott ország közvéleményének és sajtójának figyelmét. Ezekre az alkalmakra készült az „Augusztus 20. kommunikációs üzenetek” munkacímet viselő egyoldalas dokumentum. Ebben pirossal és vastag betűkkel emelték ki a legfőbb üzenetet, amelynek el kell hangozni a megemlékezéseken:

Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között.

A sorvezető alapján a beszédet tartó diplomatának arról kell értekeznie, hogy a magyar történelemben mindig fennállt a veszély, hogy valakik „idegenek kezére játsszák Magyarországot”, de ezt egyetlen nemzedék sem hagyta. A hallgatóságnak el kell magyarázni, hogy Soros György le akarja rombolni Európa identitását, hogy „új, kevert, muszlimizált Európát hozzon létre”, és ha nem vagyunk éberek, gyerekeink olyan világban nőnek fel, ami „a legrosszabb rémálmainkban sem fordul elő”.

A beszélőnek hivatkoznia kell tőlünk nyugatra lévő országokra, melyek „naivak és erőtlenek voltak”, „terrortól rettegnek” és „saját kultúrájukról mondanak le az idegenek kedvéért”. Többször is meg kell említeni, hogy Soros emberei azok, akik le akarják rombolni Szent István Magyarországát, és mivel ők már készen állnak, nekünk is készen kell állnunk.

A Magyar Nemzet információi szerint több érintett diplomata is felháborodott a mondanivaló primitívségén, kifejezetten kínosnak tartják, hogy ilyesmiről kelljen beszélniük egy olyan közegben, amelyet más színvonalú kommunikáció jellemez.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik