Nagyvilág

A mexikóiak hamarosan szó szerint kitörölhetik a hátsójukat Donald Trumppal

Egy mexikói ügyvéd azon fáradozik, hogy piacra dobhassa a Donald Trump WC-papírt, amelynek a bevételeit az Egyesült Államokból deportáltak megsegítésére ajánlaná fel.

Antonio Battagliát Donald Trump kampányban tett kijelentése, miszerint a mexikóiak “bad hombrék”, dühítette fel annyira, hogy elhatározta: megadja minden honfitársának, hogy kitörölhessék az amerikai elnökkel.

Nagyon ideges voltam és elkezdtem azon gondolkodni, hogy mivel lehetne bosszúságot okozni Trumpnak. Valami olyan ötlet kellett, ami egyszerre gúnyos, humoros, de mégis van pozitív töltete.

Battaglia már kifejlesztett egy prototípust, amely állítása szerint remekül működik, ám a sorozatgyártás csak az évvégén kezdődhet meg. Az ügyvéd elmondta, hogy a WC-papír bevételének 30%-át olyan segélycsoportoknak fogja felajánlani, akik az amerikából kitoloncolt károsultakkal foglalkoznak.

A cipész családból származó Battaglia régóta készülhetett a nagy bosszúra, ugyanis már 2015-ben levédette hazájában a Trump márkanevet. Az Egyesült Államokban egyébként már lehet kapni trumpos WC-papírt, bárki megvásárolhatja az Amazonon, a felhasználók eddig négy csillagra értékelték.

Via

Ajánlott videó

Olvasói sztorik