Budapest, 2016. február 19.
Pukli István, a XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium igazgatója nyilatkozik az intézmény elõtt tartott demonstráció idején, 2016. február 19-én. A szolidaritási akciónak nevezett tüntetés résztvevõi azért tiltakoztak, mert a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ tankerületi vezetõje számos dokumentumot kért be Pukli Istvántól, miután az általa vezetett gimnázium tanárai csatlakoztak a februári pedagógustüntetéshez.
MTI Fotó: Bruzák Noémi
Közélet

Levelet küldött Pukli az állami tévé szerkesztőinek

24.hu
24.hu

2016. 03. 05. 06:45

A leghatározottabban tiltakozik az alattomos karaktergyilkossági szándék és a hazudozás ellen.

Levélben üzent az állami tévé szerkesztőinek Pukli István, a Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, azután, hogy az M1 híradójában vitatott módon megvágva sugározták a vele készült interjút.

Pukli azzal a feltétellel nyilatkozott az MTVA-nak, hogy ezt élő adásban teheti meg, elkerülve ezzel, hogy manipuláljanak a felvétellel. Ugyanakkor az esti híradóban egy kiragadott részt mutattak be, amivel más színben tüntették fel az igazgató által elmondottakat.

Az állami média – ahol korábban már történt durva hírhamisítás – visszautasította, hogy manipulációt követett volna el. Pukli viszont a Magyar Nemzetnek idézett a tévés szerkesztőknek írt leveléből. „Csak az a fránya internet ne volna” – írta, hozzátéve, hogy a XXI. században a manipulatív szándék hamar kiderül. A levél azzal zárul, hogy az igazgató a leghatározottabban tiltakozik az alattomos karaktergyilkossági szándék és a hazudozás ellen.

Kommentek

Image: 73447828, Deutsch Tamás, a Fidesz alapító tagja, 2009-től európa parlamenti képviselő., Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.comAz EU-hoz fordulnának Deutschék az olcsóbb internetért
Végül Nárcisz kutya buktathatja le Orbánék titokzatos birtokát