Közélet

Ilyen tömény gyurcsányozást még nem látott a világ!

Alig mondta el beszédét a DK-elnöke, már meg is jött a Fidesz gyorsreagálású sajtóhadtestének napi gyurcsányozása. De még milyen!

A mindig jól sikerülő szokásos szombati Fidesz-közlemény ezen a héten különlegesen ütős lett. Mondjuk könnyű dolguk volt, hiszen nem mást kellett támadniuk, mint kedvenc célpontjukat, Gyurcsány Ferencet. De amit a rövid, mindössze négy mondatos közleménybe belesűrítettek, az igencsak szép teljesítmény.

A közleményt változtatás nélkül közöljük.

A Gyurcsány-program bevándorlókat és megszorításokat jelent. Gyurcsány Ferenc be akarja engedni a bevándorlókat, támogatja az uniós betelepítési kvótát, el akarja törölni a családi adórendszert, az otthonteremtési programot és fizetőssé akarja tenni az egészségügyet. Ezeket egyszer már megtette. Le akarja bontani a polgári berendezkedésért tett lépéseket és vissza akarja rendezni a Gyurcsány-korszakot, amelyben soha nem a nemzeti érdekek és soha nem magyar családok érdekei érvényesültek, hanem mindig a multiké, a bankoké, és amely minden idők legkorruptabb kormányzása volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik