Pénzügy

Bankautomaták álltak le az egész országban

A 24.hu olvasói arról számoltak be, hogy sem a Tescóban, sem a DM-ben nem lehetett kártyával fizetni 9 óra körül Budapesten. Egy olvasónk Miskolcon akart pénzt felvenni egy bankautomatából, de nem sikerült neki.

Másik olvasónk egy dohányboltban szeretett volna vásárolni Győrben, de nem működött a rendszer. Székesfehérváron sem lehetett fizetni az Intersparban kártyával, illetve Kaposváron sem lehetett két helyen vásárolni bankkártyával, írták olvasóink. Egyvalaki azt írta: már tegnap este sem lehetett pénzt felvenni az OMV kutaknál.

Az OTP Bank csütörtökön az MTI érdeklődésére azt közölte: technikai hiba miatt részlegesen használható az OTPdirekt web-fizetési rendszere, és korlátozottan hajthatók végre a bankkártyás tranzakciók.

Egyelőre nem tudni, hogy csak az OTP rendszere állt le vagy más bankoké is. Körbekérdeztük a bankokat, eddig a Raiffeisen válaszolt, náluk nem volt semmilyen fennakadás.

Várjuk olvasóink híradásait is, kérjük nevezzék meg a bankot is!

Több olvasónk is jelezte, hogy nem tudott bankkártyával fizetni reggel. Összeomlott a rendszer? Ti mit tapasztaltatok? A cikk folyamatosan frissül. #hírek #24hu

Posted by 24.hu on Thursday, 7 April 2016

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik