Gazdaság

A kisvállalkozások esélyei az EU megnyíló piacán

admin
admin

2006. 11. 20. 13:33

Az Európai Bizottság az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) segítségével szervezett nemzetközi konferencián az unió 25 tagállamából érkezett 120 szakember a kézműipari vállalkozásoknak és a kisvállalkozásoknak az EU egységes piacára 2010-ig történő sikeres integrációjával összefüggő kihívásokkal foglalkozik.

Egyed Géza, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium szakállamtitkára kiemelte: a kormány törekvése az, hogy a kézműves kisvállalkozások kedvezőbb üzleti környezetben, egyszerűbb adminisztrációval tudjanak minőségibb, igényesebb munkát végezni, és ezt szolgálja a tárca üzletre hangolva programja, valamint az unió 2013-ig Magyarország számára lehívható 8000 milliárd forint támogatása.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.