Élet-Stílus

Érdekesen köszönte meg a KFC a titkának leleplezését

Bizarr olajfestményt hozott a futár.

Pár hete megírtuk a KFC-ről – azon kívül, hogy a Király utcában péppé verték a panaszkönyvet kérő újságírót, – hogy egy Mike Edgette nevű férfi rájött a gyorsétteremlánc twitteres titkára.

Gyanús lett neki, hogy a Kentucky Fried Chicken hivatalos Twittere mindössze 11 embert követ a közösségi oldalon, kíváncsi lett, kik azok a szerencsések (?); és rájött, hogy azért a Spice Girls öt tagját, valamint hat Herb nevű embert követi a cég, mert 11 fűszert (spice) és gyógynövényt (herb) tartalmaz a KFC eredeti, titkos receptje.

Az étteremlánc marketingesei és PR-esei imádták a bejegyzést, főleg, hogy utána a fél világ megosztotta, és hír lett belőle, amint látható, még Magyarországon is.

Hálájukat fura formában fejezték ki: egy igen bizarr olajfestménnyel.

Mike kapott egy üzenetet a KFC-től, hogy másnap csomagja érkezik. És így is lett: a futár hozott egy bazi nagy festményt. A képen maga Mike Edgette szerepel, méghozzá Harland Sanders (a cég logójában is látható alapító) hátán ülve (!), a háttérben gyönyörű táj és kedves állatok. Ja, és természetesen a főhős kezében egy dobverő (rántott csirkecomb).

Ezen kívül egy Sanders ezredes nevében megírt köszönőlevél és vásárlási utalvány is érkezett a cégtől.

Mike-ot maximálisan boldoggá tették: a Mashable-nek elmondta, hogy nap mint nap örömkönnyeket hullat, amikor ránéz a festményre (és azt is hozzátette, hogy a feltételezések ellenére semmi köze a céghez, sem annak marketingeseihez).

twitter.com/edgette22

 

Kiemelt fotó: Mike Edgette / Twitter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik