Élet-Stílus

Megvan a kutya, akit a gazdája mellől rúgtak le az 1-es villamosról

Megírtuk csütörtökön, hogy egy 15 év körüli fiú rúgott le az 1-es villamosról egy gazdája mellett álló kutyát a népligeti megállóban szerda éjszaka.

A lány ezek után belerúgott a fiúba, aki szintén leesett a villamosról. A jármű ezek után továbbment, a lány azóta keresi a 4 éves belga juhászkutyáját.

A kutyámon póráz, nyakörv, hám és szájkosár is volt, békésen állt mellettem az ajtónál. Két megállóval a Népliget előtt szállt fel négy, szerintem 15 és 17 év közötti fiú. Egyikük szó nélkül mellém lépett a népligeti megállóhoz érve, majd amikor kinyílt az ajtó, belerúgott a kutyámba, aki kiesett a villamosból. Ekkor az első reakcióm az volt, hogy belerúgtam a rugdosóba, aki szintén kiesett az ajtón. A villamos ekkor elindult, a rugdosó fiú befutott a parkba, én pedig fennmaradtam a másik hárommal. Kérdőre vontam őket, de csak vigyorogtak. Senki sem segített, egyik utas sem szólt semmit, csak a telefonjukkal babráltak vagy kibámultak az ablakon. Amikor visszamentem a kutyáért a Népligethez, már nem volt ott.

Azt írt a lány, hogy akinél a kutya van, csak kösse ki valahová és hívja fel őt, indul az állatért, nem lesz következménye a dolognak.

Később egy újabb posztban hajnal 4 előtt nem sokkal kiírta, jött egy hívás privát számon, előkerült a kutya, vele van. Végre kipihenik magukat, tette hozzá.

A lerúgott kutya / Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik