Élet-Stílus

Habony Árpád cipőjét is bevédte már az Orbánt méltató stílustanácsadó

A Facebook-oldalán is meglehetősen aktív Schiffer Miklós stílustanácsadó tegnap azzal került be a lakájmédiába, hogy így nyilatkozott a miniszterelnök évértékelőn viselt öltözékéről:

Az elmaradhatatlan sötét öltöny és fehér ing mellé választott feltűnőbb színű nyakkendő egy bátrabb választás, mint amit megszokhattunk. Humorosan azt is mondhatnám, hogy Magyarország erősödik, és a miniszterelnök nyakkendőszínei is erősödnek.

Ezt a Lokálnak nyilatkozta, majd ezt az Origo beidézte egy ütős című (Elemzők Orbán Viktor évértékelőjéről) cikkébe, melyben egyébként a stílusérzékenységéről eddig kevéssé ismert Mráz Ágoston Sámuel is a miniszterelnök dinamizmusát és kisugárzását méltatta.

A stílustanácsadó Schiffer, aki szerint Goodfriend nyakkendői közönségesek, és aki szerint Hillary Clinton irtó bénán öltözik, soha nem csinált belőle titkot, hogy merre húz a szíve. Nincs is ezzel gond, de most, hogy ismét kormányközelben merült fel a neve, eszünkbe jutott minden idők egyik legviccesebb magyar divatposztja, melyben

a stílustanácsadó megvédi Habony Árpád cipőjét.

Ha nem emlékezne a tavaly novemberi sztorira: a magyar sajtó a szájára vette Habony Árpád ún. dupla munk cipőit, no nem azért, mert ne lenne elegáns és szép, hanem mert roppant drága darabokat hord a ki tudja, miből élő nemközszereplő.

Ekkor lépett közbe Schiffer Miklós, aki habonyozó kommentelőinek hangsúlyozza, hogy aki Habonyt bántja, az a dupla munkot is bántja. A parádés bejegyzés alább megtekinthető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik