Élet-Stílus

Ennyire erotikusnak még soha sem láttuk a gyümölcsöket

Annyira zavarba ejtők a kaliforniai képzőművész, Stephanie Sarley minivideói, hogy hirtelen nem is tudjuk meghatározni, mit érzünk, miközben nézzük őket. Semmi más nincs rajtuk, csak gyümölcsök, meg ujjak, mégis el kellett töprengenünk rajta, hogy rátegyük-e erre a cikkre a „csak 18 éven felülieknek” figyelmeztetést. Pedig csak ujjak és gyümölcsök. Nem igaz?

(A videó indításáért kattintson a képre!)

🔊

Stephanie Sarley (@stephanie_sarley) által közzétett videó, 2016. Ápr 21., 18:12 PDT

Igen, közben mégiscsak arról van szó, hogy Stephanie Sarley megujjazza a gyümölcsöket. A művésznő, akinek Instagram oldalát több mint hetvenezren követik, azt mondja, projekt teljesen spontán kezdődött. „A barátom adott nekem egy vérnarancsot, amivel elkezdtem játszani. A behatolás és a vér… először fel sem tűnt ez az asszociáció” – nyilatkozta a Daily Dotnak. Miután leesett neki, hogy mire is hasonlít az, amit csinál, elkészítette az első videóját, majd sorban a többit is: citrommal, grépfrúttal, eperrel, papayával, és így tovább. Néha, hogy a dolog még izgalmasabb legyen, egy kis tejet is önt a gyümölcsre. (A videó indításáért kattintson a képre!) 

Sarley robbanásszerű instagramsikere nem csak a rajongókat vonzza. A trollok mellett mindig felbukkannak olyanok is, akik másolni próbálják a munkáját. Sarley azonban azt mondja, a rengeteg negatív tapasztalat ellenére folytatja a munkáját, és a rosszakarói elleni harcot, mert a műveinek mélyebb értelmük is van azon túl, ami elsőre látszik.

(A videó indításáért kattintson a képre!)

Számára az a legfontosabb, amit a követői látnak bele a videókba, és a fotókba. „Az első, vérnarancsos videó különböző dolgokat jelentett a különböző embereknek: a szüzesség elvesztését, a menstruációt, szexet és szerelmet” – mondja a művésznő. Az alkotásoknak különböző jelentésrétegei vannak, és csak a befogadókon múlik, hogy mennyire fejtik fel ezeket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik