Élet-Stílus

Lecseréltette körözési fotóját a hiú gyanúsított

24.hu
24.hu

2016. 01. 12. 14:33

Január 6-án egy férfi, bizonyos Donald A. „Chip” Pugh körözési fotója megjelent a limai (Ohio állam) rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.

Pontosabban két kép is, megmutatjuk:

A kép forrása: Facebook

A bejegyzésben a hatóságok közölték, hogy a 45 éves limai férfi nem jelent meg a hatóságok előtt, holott számtalan ügyben szerettek volna elbeszélgetni vele – többek között gyújtogatással és rongálással vádolják. És aztán a szokásos szöveg: „kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek a képen szereplő férfival kapcsolatos információval, akkor keressék… stb…stb”.

Egy nappal később a fenti két kép mellett a bejegyzésben megjelent egy harmadik is. Mégpedig azért, mert nevezett körözött személy meglátta saját fotóit, és nem volt elégedett. Ezért küldött egy újat, a következő felirattal: „itt egy jobb fotó, a másik borzasztó”.

A kép forrása: Facebook

A rendőrök értik a viccet, úgyhogy változatlan formában leközölték; de azért üzentek ők is: „Ezt a fotót maga Pugh úr küldte nekünk. Köszönjük segítőkészségét, de most már nagyon hálásak lennénk, ha befáradna a rendőrségre, hogy beszélgessünk az ügyeiről.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2017. április 9.
Rendőrök és tiltakozók a Parlament előtti Kossuth Lajos téren 2017. április 9-én. Az Oktatási szabadságot csoport Szabad ország, szabad CEU, szabad gondolat! címmel meghirdetett demonstrációja után többen a Parlament előtt maradtak. A demonstráción a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény április 4-i módosítása ellen tiltakoztak, amely szerintük ellehetetleníti a Közép-európai Egyetem (CEU) magyarországi működését. Ezért arra kérik Áder János köztársasági elnököt, hogy ne írja alá az elfogadott törvényt.
MTI Fotó: Balogh Zoltán
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.