Élet-Stílus

Lecseréltette körözési fotóját a hiú gyanúsított

24.hu
24.hu

2016. 01. 12. 14:33

Január 6-án egy férfi, bizonyos Donald A. „Chip” Pugh körözési fotója megjelent a limai (Ohio állam) rendőrség hivatalos Facebook-oldalán.

Pontosabban két kép is, megmutatjuk:

A kép forrása: Facebook

A bejegyzésben a hatóságok közölték, hogy a 45 éves limai férfi nem jelent meg a hatóságok előtt, holott számtalan ügyben szerettek volna elbeszélgetni vele – többek között gyújtogatással és rongálással vádolják. És aztán a szokásos szöveg: „kérjük, hogy amennyiben rendelkeznek a képen szereplő férfival kapcsolatos információval, akkor keressék… stb…stb”.

Egy nappal később a fenti két kép mellett a bejegyzésben megjelent egy harmadik is. Mégpedig azért, mert nevezett körözött személy meglátta saját fotóit, és nem volt elégedett. Ezért küldött egy újat, a következő felirattal: „itt egy jobb fotó, a másik borzasztó”.

A kép forrása: Facebook

A rendőrök értik a viccet, úgyhogy változatlan formában leközölték; de azért üzentek ők is: „Ezt a fotót maga Pugh úr küldte nekünk. Köszönjük segítőkészségét, de most már nagyon hálásak lennénk, ha befáradna a rendőrségre, hogy beszélgessünk az ügyeiről.”

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Gödöllő, 2014. március 1.
A Szent István Egyetem központi épülete. A műemlék épület Kertész K. Róbert és Sváb Gyula tervei alapján 1923-1929 között neobarokk stílusban épült. Az egyetem előtt áll Árpád-házi Kálmán herceg szobra, Róna József szobrászművész 1931-ben felállított alkotása.
MTVA/Bizományosi: Faludi Imre 
***************************
Kedves Felhasználó!
Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.