Élet-Stílus

Egy nap alatt mind a három lányát oltár elé vezette a haldokló apa

A férfi azután döntött a ceremóniák mellett, hogy megtudta, már csak hetei vannak hátra.

„Mikor az orvos közölte velem, hogy lassan itt az időm, azonnal a gyerekeim jutottak az eszembe. Hogy nem lehetek majd ott velük életük legfontosabb pillanataiban: a ballagáson, a diplomaosztón és az esküvőn sem” – nyilatkozta könnyek között Ken McHugh.

A 47 éves pennsylvaniai férfi 5 évvel ezelőtt szembesült azzal, hogy súlyos beteg. „Épp vacsorát főztem, mikor hazaért az orvostól. Elég volt rápillantanom, hogy tudjam, valami nagyon nincs rendben” – mondta Ken felesége, Tammy, majd hozzátette, mikor férje közölte vele, hogy rákos, azt hitte viccel.

Kép forrása: Yahoo News
Kép forrása: Yahoo News

„Még rá is pirítottam, hogy ilyesmivel nem illik viccelődni, de mikor el se mosolyogta magát, már tudtam, hogy nem viccel.” A férfi sokáig reménykedett a gyógyulásban, ám a közelmúltban orvosai leállították a kemoterápiás kezelést és arra kérték, rendezze el az ügyeit. „Úgy gondoltam, nincs több veszteni való időm, hogy valóra váltsam a saját és gyermekeim legnagyobb álmát.”

Egy kifejezetten daganatos betegeket segítő alapítvány, a CMMD jóvoltából, Ken lehetőséget kapott arra, hogy oltárhoz kísérje három lányát: a 19 éves Samanthát, a 15 éves Juliát és a 14 éves Kathrynt, valamint 17 éves fiát, Dylant. „Szerettem volna, ha emlékeznek az együtt töltött pillanatokra majd a nagy napjukon is.”

Ken emellett másodszor is oltár elé vezette feleségét, Tammyt, akivel 20 évvel korábban kötötték össze az életüket. „Nem tudom elmondani, mennyire boldog nap volt ez mindenki számára. Hosszú idő után az első olyan, mikor senki sem gondolt a rákra” – mondta Tammy.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik