Élet-Stílus

Kínozták nevelői a 9 éves autista kislányt

A kislány apja olyan fotókra bukkant, amik azt bizonyítják, tanárai többször is csúnyán megbüntették a gyermeket.

“Órákra rácsok mögé zárták, és úgy hagyták. A gyermekem egyfolytában csak sírt, és senki sem segített neki. A tanárok ráadásul lefotózták az egészet” – mondja az édesapa. Alan Evans meg van győződve arról is, hogy az iskola dolgozói azért készítették a felkavaró képeket, hogy meggyőzzék őt arról, lányával nem lehet bírni.


Képek forrása: Daily Mail

Az 51 éves férfi a Daily Mailnek elárulta, lánya aktájához, és a benne lévő fotókhoz egy ismerősön keresztül jutott hozzá. “Sokkot kaptam, mikor megláttam őket. Nem akartam hinni a szememnek” – mondja, majd hozzáteszi, Jasmine-t azonnal kivette az iskolából. “Soha többet nem engedjük őt vissza. Így is maradandó sérüléseket szenvedett: szinte folyamatosan szorong, már egyáltalán nem önmaga” – magyarázza a férfi, aki azóta feleségével, Janettel neveli a kislányt.

 

“Nem tudom elmondani, mekkora terhet ró ránk ez a feladat, de még ha a kezünket és a lábunkat kell is cserébe adnunk, kitartunk” – teszi hozzá, majd elárulja, úgy látják az otthoni környezet sokat segít Jasmine fejlődésében. “A történetet azért osztottam meg a nyilvánossággal, mert felháborít, hogy egy iskola megengedhet magának ilyesmit. Bosszant, hogy tudom, a dolognak nem lesznek következményei” – mondja a férfi.

 

Az ügyben egyébként az iskola is megszólalt. Közleményükben jelezték, abban az időszakban, mikor Jasmine az iskola hallgatója volt, az iskola vezetősége, sőt, még a munkatársai is teljesen mások voltak, mint mostanában. Hozzátették, mindennél fontosabbnak tartják hallgatóik méltóságát és az egészséges fejlődésüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik